sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Kun paska lainehtii viemäritukoksen takia paskahuusissa, ei sitä paskaa lapioida olohuoneeseen. Järki unohtunut matuinvaasion ja islamin kohdalta

Kun paska lainehtii viemäritukoksen takia paskahuusissa, ei sitä paskaa lapioida olohuoneeseen. Järki unohtunut matuinvaasion ja islamin kohdalta: Jostain syystä maahanmuuton ja islamin sallimisessa toimitaan toisin 



Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas @YleTampere Tampere Pirkanmaa: Suomi suomalaisille ja matukusettajat desantteina vankeuteen ja Rajat kiinni!

Suomi suomalaisille kestävää kehitystä ja ekologinen jalanjälkemme pieneksi ilman matu- ja islaminvaasion rahoitustamme.

Valkoinen tulevaisuus Seppo Lehto Tampereelta eduskuntaan

 Herran siunausta kaikille valkoisen Suomen ja tulevaisuuden edistäjille!

Muistakaa Lauri Sutelan kommentit ex-presidentti tarja halosesta maanpetturina ottawan miinasopimuksen takia:



https://eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com Jaa somessa blogin jaa-toimintojen kautta


Välttäkäämme maamme ja kansanmme mädätys ja joutuminen ojasta allikkoon matu- ja islaminvaasiota suosien ja edistäen.

Kansantaloutemme on niin vahva kuin haluamme, jollemme sitä halua niin antaa mennä vaan kyllä se pohja vastaan tulee kuten entisillä USA:n tunnetuilla autokaupungeilla, joiden veropohja on mennyt negatiiviselle ja ovat pystyssä vain liittovaltion tukirahoin.

-------------------------
Pirkanmaalainen valkoisen Suomen eduskuntavaaliehdokas Seppo Lehto tuellanne eduskuntaan. Jakakaa somesovelluksissa sanomaamme, kiitos.
https://pirkanmaalainen-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com/
-------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti